Brazílie - Cemorrado NY2 17/18 Specialty Sweet

Stupeň pražení:    dark_beandark_beandark_beanlight_beanlight_bean

Acidita:                   light_beanlight_beanlight_beanlight_beanlight_bean

Tělo:                        dark_beandark_beandark_beanlight_beanlight_bean

Intenzita:                dark_beandark_beandark_beanlight_beanlight_bean

 

V chuti/vůni:  med, karamel, hnědý cukr

 

SCA score: 83,25

 

Varianta
Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Zvolte variantu
Kód: 130/250 130/500 130/100 130/501 130/502 130/503 Zvolte variantu
182 Kč 343 Kč 612 Kč 182 Kč 343 Kč 612 Kč od 182 Kč 162,50 Kč bez DPH 306,25 Kč bez DPH 546,43 Kč bez DPH 162,50 Kč bez DPH 306,25 Kč bez DPH 546,43 Kč bez DPH od 162,50 Kč bez DPH
cemorrado
Novinka Tip
Doprava zdarma
Doprava zdarma
při nákupu nad 1000Kč
dodavatelé
Káva i kávovary
od ověřených dodavatelů
výdejní místa
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR

Slaďoučká limitka brazilské kávy. Takřka nulová acidita, příjemná a jemná sladkost medu a karamelizovaného cukru.

Káva z Brazílie je známá svou bohatou chutí a vysokou kvalitou, roste v rozsáhlých plantážích ve výše položených státech. Plantáže se nacházejí v nadmořských výškách 600 až 1200 metrů, kde jsou ideální podmínky pro kávovníky.

Brazilský proces sušení kávových bobů na slunci je jedním z klíčových prvků vytváření plné chuti kávy. Důležitým faktorem je také tradiční postavení Brazílie jako největšího světového producenta kávy, což ovlivňuje globální trh a zásobuje miliony šálků po celém světě.

 

Výsledná chuť kávy vždy závisí na metodě přípravy, extrakci, nastavení kávovaru, či hrubosti mletí. Pokud je Vaše káva:
Příliš hořká/extrahuje se pomalu ➞ melte hruběji.
Příliš kyselá/extrahuje se rychle ➞ melte jemněji.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola